15 Mar 2017

25 Παράξενα άτομα που μπορείς να συναντήσεις στο μετρό!

Υπάρχουν πολλά παράξενα άτομα που ζουν ανάμεσα μας, φτάνει μόνο να σκεφτείς τις φάτσες που βλέπεις καθημερινά στον δρόμο σου οι οποίες έχουν κάτι το ασυνήθιστο και φυσικά όχι με την καλή έννοια. Ακόμη κι αν δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του άλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ντύνονται αλλόκοτα και προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις στους γύρω τους.
Όπως όμως γνωρίζεις πολύ καλά, όσο περισσότερο πληθυσμό έχει μια χώρα τόσο περισσότερα περίεργα περιστατικά βλέπουν οι κάτοικοι της.
Αν λοιπόν θέλεις να γελάσεις με την ψυχή σου ή ακόμη και να μείνεις με ανοιχτό το στόμα, αναφωνώντας μόνο WTF, τότε σίγουρα θα πρέπει όταν πας διακοπές σε μία άλλη χώρα να μπεις στο μετρό της.

Εκεί μπορείς να δεις τα πάνδεινα. Από άτομα μεταμφιεσμένα σε Power Rangers, μέχρι και άτομα που έχουν βγάλει και έχουν κρεμάσει την αιώρα τους για να μπορέσουν να κοιμηθούν, ενώ άλλοι κάνουν την πρωινή τους γυμναστική κρεμασμένοι ανάποδα από τις λαβές που έχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους επιβάτες τους.
Γενικότερα, οι περισσότεροι νιώθουν σαν στο σπίτι τους χωρίς καν να σκέφτονται ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος γύρω τους. Ποια είναι όμως τα πιο περίεργα περιστατικά που μπορείς να δεις μέσα στο μετρό;
Παράξενα άτομα που έχουν τραβήξει την προσοχή των επιβατών μέσα στο μετρό!
anatrixiastika atoma
antras upnos treno
asteies eikones metro
astia xtenismata aggouria.net
astia zoakia
astioi anthropoi treno
asunithistes ikones stathmos
gunaikes paraksena podia
gunaikes periergo ntusimo
hipster gunaikes aggouria.net
kollimenoi gamers aggouria.net

No comments:

Post a Comment