20 Aug 2017

ΖΗΛΙΑ - ΦΘΟΝΟΣ - ΜΙΣΟΣ – ΕΚΔΙΚΗΣΗ


Κρατήσου μακριά από την Χειρότερη Οικογένεια που μπορεί να γνωρίσεις ποτέ την ζήλια τον Φθόνο και το φοβερό Μίσος.
Καλύτερα να μη τους γνωρίσεις ποτέ αλλά κι αν ακόμη συναντηθείς μαζί τους φυλάξου αμέσως με τον καλύτερο τρόπο αγνόησέ τους και απομακρύνσου το ταχύτερο δυνατόν.
Μην Μπλέξεις με αυτή την οικογένεια που μόνο πόνο λύπη και δυστυχία μπορούν να σου φέρουν.
Η Μητέρα ζήλια είναι ένα Φαρμακερό Τέρας που άμα σε δαγκώσει χάνεις τη Λογική σου την Κρίση σου και την Αξιοπρέπειά σου.
Είναι ένα Φαρμάκι που τρέχει μέσα στο αίμα σου και κάθε φορά που φτάνει στην Καρδιά σου νιώθεις ένα Πόνο και ένα Σφίξιμο που χωρίς να το θέλεις θολώνει το Μυαλό σου και αντιδράς εντελώς Παράλογα σαν να σε χτυπάει αλύπητα το Μαστίγιο της Τρέλας.
Η Ζήλια δεν έχει όρια γιατί αυτός/η που ζηλεύει...ζηλεύει τους Πάντες και τα Πάντα...τη Γυναίκα του...τους Φίλους του...τους Ξένους ακόμη και τα Παιδιά του με Διαφορετικό Τρόπο κατά Περίσταση...αλλά το Άρρωστο Αποτέλεσμα παραμένει το Ίδιο.
Η Ζήλια για την Επιτυχία κάποιου άλλου η Ζήλια για τα Αγαθά και Αποκτήματα άλλων μπορεί να έχει τις ίδιες Επικίνδυνες Προεκτάσεις ακόμα και να σου Διαλύσει την Οικογένεια σου.
Η Ζήλια είναι το πιο ''Εγωιστικό Συναίσθημα'' -
Κτητικότητας - Κυριαρχίας και Αυταρχικής Καταπίεσης σε Συνδυασμό με ''Συμπλέγματα Ανασφάλειας'' και Αναζήτηση Επιβεβαίωσης της Προσωπικότητας.
Αυτός ο Συνδυασμός δημιουργεί Άτομα με ''Διαταραγμένη Ψυχολογική Υποδομή'' με αποτέλεσμα οι Αντιδράσεις τους να είναι Απρόβλεπτες και πολλές φορές ''Επικίνδυνες'' που κατατρώγεται από ''Συναισθήματα Αμφιβολίας'' για το αν είναι ο Μοναδικός/η - ο Καλύτερος/η - ο Εξυπνότερος/η και πιο Πετυχημένος/η ζητώντας ''Αδιάκοπα Διαβεβαιώσεις'' πότε Επαινώντας και πότε Απαιτώντας ενώ κατά βάθος φοβάται όσο τίποτε άλλο την ''Απόρριψη'' που δεν μπορεί να ''Αντέξει'' αλλά το Κρυφό Σαράκι Ζήλιας για όλα όσα γίνονται γύρω του δείχνουν έναν άνθρωπο που ζητάει μέσα από την Διαδικασία της Ζήλιας να Επιβεβαιώσει τις δικές του Δυνατότητες και Ικανότητες για να Ξεπεράσει τα Δικά του Προβλήματα ''Ανασφάλειας'' και έλλειψης ''Αυτοπεποίθησης''.
Η Ζήλια επίσης είναι μια '' Άρρωστη Εξάρτηση '' γιατί αν περιμένεις τις Θετικές ή Αρνητικές Αντιδράσεις κάποιου άλλου για να Επιβεβαιωθείς τότε είσαι Έρμαιο Ξενοκίνητων Αποφάσεων και θα Περιστρέφεσαι πάντοτε γύρω από ''Κάποιους Άλλους'' προσπαθώντας να φτιάξεις την ''Ευτυχία'' σου με τις Δικές τους ''Ακτινοβολίες'' προσοχής...''Ενδιαφέροντος'' και ''Αγάπης''.
Αν η Ζήλια Κυριαρχήσει στα Συναισθήματά τότε θα ανοίξει το δρόμο για το άλλο Μέλος της Οικογένειας...τον ''Φθόνο'' Κουβαλώντας μαζί του Ανάμεικτα Συναισθήματα ''Ζήλιας'' και ''Κακίας'' γιατί ο ''Φθόνος'' δεν είναι μόνο ''Ζήλια'' δεν είναι μόνο η ''Επιθυμία'' να είχαμε και εμείς αυτό που έχει ο Διπλανός μας αλλά Πλημμυρίζει το Μυαλό μας με Σκέψεις που Ακτινοβολούν ''Κακία'' θέλοντας την ''Καταστροφή'' την ''Εξαφάνιση'' την ''Απώλεια'' οποιωνδήποτε ''Αγαθών'' που έχει κάποιος και δεν τα έχουμε εμείς.
Ο Άνθρωπος που Κυριαρχείται από ''Φθόνο'' είναι ''Δυστυχισμένος'' και δεν μπορεί να Χαρεί τίποτε στη ζωή του γιατί πάντοτε Θέλει και όλα όσα έχουν οι Άλλοι γύρω του...Ζηλεύει και Φθονεί τους ''Πάντες'' και Πλημμυρισμένος από το Δηλητήριο του Φθόνου Εκπέμπει Συνεχώς τόσο Άσχημες και Τοξικές Ακτινοβολίες που κανείς δεν μπορεί να τον Αντέξει.
Όπου υπάρχει ο Φθόνος και η Ζήλια ξεπετιέται και το ''Τερατούργημα'' της Φύσης...το ''Μίσος'' που μέσα του Φώλιασε αυτό το ''Τέρας'' και έχει χάσει κάθε επαφή με τον ''Αγνό'' Κόσμο των Συναισθημάτων.
Το ''Μίσος'' Νεκρώνει κάθε Συναισθηματική Προβολή και κατευθύνει τον άνθρωπο που Κυριαρχεί Εντελώς ''Τυφλωμένο'' προς τον Γκρεμό της ''Απόλυτης Κακίας''.
Αν η ''Ζήλια'' είναι Αρρώστια και ο ''Φθόνος'' είναι Πάθος το ''Μίσος'' δεν Λογικοποιείται και δεν Συγχωρείται με Τίποτα αφού Οδηγεί τον άνθρωπο σε Πράξεις που Ξεφεύγουν από οποιοδήποτε όριο Ανθρωπιάς και Συναισθηματικής Αντίδρασης και δεν μπορεί να σκεφτεί παρά μόνο την Καταστροφή που θα Προκληθεί από δική του ''Υπαιτιότητα'' όπου θα του δώσει την Άρρωστη Ικανοποίηση της Επικράτησης του.
Συμπερασματικά αν διακρίνεις ''Υστεροβουλίες'' και ''Παγίδες'' που θα ''Υπονομεύουν'' την δική σου Πορεία Εξέλιξης...Απομακρύνσου Αμέσως...χωρίς Διαδικασίες Ζήλιας - Φθόνου - Μίσους και Εκδίκησης και θα Γλιτώσεις από Ανεπιθύμητες Περιπέτειες - Ταλαιπωρίες και Δυστυχίες που ούτε τις Φαντάζεσαι.
Οι ''Υγιείς Σχέσεις'' βασίζονται σε ''Υγιείς Σκέψεις'' και ''Αποφάσεις'' και μην ''Διστάσεις'' λοιπόν ούτε λεπτό να τις Πάρεις...!!!

No comments:

Post a Comment